0/24 hívható: 0766.520.046, 0259.410.770 vagy 0722.155.655. Kapcsolattartó személy: Ildikó Mavrodoglu

TEMETKEZÉSI VÁLLALAT ÉS TEMETKEZÉSI SZOLGÁLTATÁS

RÉSZLETEK

KOPORSÓK

Koporsók széles választékával állunk rendelkezésére: szerényebb, közép vagy luxus kategóriában felsorolt termékekkel, többféle fa, szín és forma-változatban.
RÉSZLETEK

SZÁLLÍTÁS ÉS HAZASZÁLLÍTÁS

Ajánlatunkban szerepel a bel- és külföldi halott szállítás. Külföldről való hazaszállítás esetén a teljes költség felét vállalatunk támogatja.
RÉSZLETEK

TEMETÉSI
KOSZORÚK

Temetési koszorúk és
kegyelet-sírcsokrok nagy
választékával állunk az ön rendelkezésére, akár rendelésre is.

RÓLUNK

Már 13 éve annak, hogy a temetkezési szolgáltatásoknak szenteltük magunkat, melynek köszönhetően nehezen utolérhető tekintélyre tettünk szert, úgy Nagyváradon, mint egész Bihar megyében. Pontosság, tisztesség és együttérzés, azok az értékes tulajdonságok, amelyeket mindig szem előtt tartottunk valamennyi gyászt szenvedett családdal való kapcsolatunk során.

Az Út Végén a hantolás és hamvasztás teljes szervezési költségét magára vállalja, ezzel támogatva a gyászoló családot.

Történetünk...

Az Út Végén Temetkezési Vállalat 2001-ben alakult Nagyváradon. Önálló székhelyünkön, öt hallottszállító-kocsival, valamint 20 állandó alkalmazottal állunk rendelkezésre, átlag havi 130 és évi 1700 ügyfelet kiszolgálva.

A 2005-ös esztendő óta 5 gépjármű segítségével a helyi és belföldi hallottszállítás mellett, nemzetközi szállítást is vállalunk egész Európában (Magyarország, Belgium, Bulgária, Ausztria, Németország, Horvátország, Dánia, Lengyelország, és Spanyolország területein).
Ezekben a nehéz pillanatokban, a temetkezési szolgáltatások teljes körű kínálatával állunk az Ön rendelkezésére, mely magában foglalja személyes vigasztalásunk és támogatásunk mellett, többek között a szükséges hivatalos okmányok összeállítását, a koporsó előkészítését, az elhunyt testének előkészítését és bebalzsamozását, a helybéli, belföldi vagy éppen külföldi halottszállítás lebonyolítását, és a sírhely előkészítését.

Ajánlatunkban megtalálható valamennyi kegyeleti kellék és kiegészítő, a koporsók és urnák széleskörű választékától kezdve a halotti virágkompozíciókig.

Oklevelek és tanúsítványok...
Az Út Végén Temetkezési Vállalat 2013-ban a ListaFirme.ro összeállítása szerint, a 2012-es egyenleg alapján első helyezést ért el Bihar megyében a „9603: Temetkezési szolgáltatások és hasonlók” területen. 2009-ben második, míg 2011-ben harmadik helyet értünk el a Kereskedelmi és Ipari Kamara által összeállított cégek megyei rangsorában,
a „Más tevékenységek és szolgáltatások – kisvállalatok” kategóriában.

Temetkezési vállalatunk az EU-szabványoknak megfelelő, magas színvonalú szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére
(ISO 9001-as szabványminősítéssel rendelkezve).

KÁPOLNÁINK / RAVATALOZÓINK

TOVÁBBI KÉPEK
STEINBERGER KÁPOLNA, NAGYVÁRAD
A városi, azaz a Rulikowski temetőben található Steinberger Kápolna műemlék jellegéből adódóan Nagyvárad ősi történelméről beszél. Amióta az épület a közigazgatásunk alá került több javítási munkálatot végeztünk el rajta, illetve hűtőkamrával láttuk el.
TOVÁBBI KÉPEK
REFORMÁTUS RAVATALOZÓHÁZ, BIHARPÜSPÖKI
A biharpüspöki temetőben lévő Református Ravatalozó szintén a mi közigazgatásunk alatt áll, és korszerű hűtőkamrával van felszerelve.


GYÁSZJELENTÉSEK

LEGFRISSEBB GYÁSZJELENTÉSEK
Megemlékezés: Hoffman Richard Lorand
Temetés időpontja: Feb 27. 2014 - 14:00
Temető: Rulikowszki
Kápolna/Ravatalozóház: Steinberger
Helység: Nagyvarad
"Sincere condoleante"

ÜGYFELEINK

Az Út Végén Temetkezési Vállalat nevesebb ügyfelei között szerepel
a Badiceanu házaspár, Hornberg Linda, Dr. Anei Eduard, Dr. Sirca Dorin, Mons. Ioan Dan, Maghiar Teodor egyetemi rektor…
Nyugodjanak békében!