SZÁLLÍTÁS ÉS HAZASZÁLLÍTÁSI

Az Út Végén Temetkezési Vállalat szolgáltatásai között szerepel az európai színvonalon történő bel- (otthon, a kápolnához, a temetőbe) és külföldi halottszállítás. Az elhunyt személy szállítását a legmegfelelőbb higiéniai és biztonsági körülmények között végezzük, engedélyezett, kifejezetten erre célra kialakított,
hűtőrendszerrel ellátott személy és teherszállító gépkocsik segítségével.

A halott szállításhoz szükséges hivatalos iratok és okmányok, mint a hantolási engedély, halotti bizonyítvány, balzsamozási bizonyítvány, a Bihar Megyei Közegészségügyi Hivatal által kiállított igazolás beszerzésében is segítségére vagyunk

Halottszállítás

Külföldön bekövetkező haláleset esetén, Az Út Végén minden ügyintézést lebonyolít az elhunyt hazaszállítása érdekében. Ugyanakkor külföldre is vállalunk halottszállítást, amennyiben idegen állampolgár Románia területén halálozik el.
Fontos: külföldről történő halottszállítás esetén, amennyiben hozzánk fordul,
Önnek csupán egy utat kell fizetnie, a teljes költség felét vállalatunk támogatásként fedezi.

DAz évek során több európai országból vállaltunk halottszállítást.(Magyarország, Belgium, Bulgária, Ausztria, Németország, Horvátország, Dánia, Lengyelország, és Spanyolország).
Egy ember addig él, amíg emlékeznek rá.
- Fekete István -
Külföldről történő halottszállítás esetén a halottszállító gépjármű dupla szigetelésű koporsóval kell legyen ellátva (a belseje cink vagy ólom, külső borítása fa). Amint az elhunyt az országba érkezik, lehetőség nyílik arra, hogy a speciális koporsót kicserélje és tetszés szerint válasszon modelljeinkből.