TEMETKEZÉSI VÁLLALAT

Szakértelmünket az Ön rendelkezésére bocsátjuk, útbaigazítást és segítséget nyújtva a temetés körüli teendők lebonyolításában.

Temetkezési szolgáltatások a nap 24 órájában

Az Út Végén Temetkezési Vállalat ingyenes tanácsadással és teljes körű temetkezési szolgáltatásaival kíván ezekben a nehéz pillanatokban az Ön segítségére lenni, biztosítva a temetés megfelelő módon történő megszervezését és lebonyolítását.

Szolgáltatásaink között szerepel többek között az elhunyt testének előkészítése és balzsamozása, halottszállítás, a koporsók és virágkompozíciók előkészítése, a hantolás és a hamvasztás is.
A halál hozzátartozik az élethez.
De azt is tudom hogy nem pont, hanem kettőspont.
- Gyökössy Endre -

Halottszállítás

Az Út Végén Temetkezési Vállalat szolgáltatásai között szerepel az európai színvonalú bel- és külföldi halottszállítás. Az elhunyt személy szállítását a megfelelő higiéniai és biztonsági körülmények között végezzük, engedéllyel rendelkező, kifejezetten erre célra kialakított, hűtőrendszerrel ellátott személy és teherszállító gépkocsik segítségével.

Külföldről történő hazaszállítás esetén vállaljuk a teljes szállítási költség felét, így önnek csupán egy utat kell fizetnie.
Mint utolsó ellenség töröltetik el a halál.
- 1Kor 15,26 -

Temetkezési segély

Az Út Végén Temetkezési Vállalat nem csupán a temetés megszervezésében támogatja Önt, de erkölcsi és anyagi támaszt is nyújt ezekben a nehéz pillanatokban. Ennek megfelelően felajánljuk segítségünket a Bihar Megyei Nyugdíjintézet által kiutalt temetkezési segély felvételéhez szükséges okmányok beszerzésében.
Szolgáltatásaink ellenértékének kiegyenlítése a temetési segély kézbesítése után is lehetséges.